Categories
Gech

Lladrós 2016, Ruta Pionera i Esztergom.

lladros2016

Doncs si, un any més hem aconseguit entre TOTS, escoltes, kraal, pares, mares …, realitzar amb èxit el Campament i Ruta, i encara millor, ja que els Róvers amb portat a terme el seu merescut servei.

Per molts han sigut els seus primers campaments/ruta, que segurament recordaran de manera especial. Però encara els que ho recordaran durant molt més temps, són tots els escoltes que han viscut els seu darrer campament o ruta, ja que passen a Pioners o Róvers.

Potser podem pensar que ha sigut un any més… però no. Creiem que cada any és especial, sigui per la raó que sigui, i estem ben segurs que un campament/ruta/servei no es pot portar a terme sense la complicitat de tota la família del GECH.

Tot això es pot resumir en un simple GRÀCIES!!! Gràcies als escoltes per la vostra il·lusió i somriure dia rera dia. Gràcies pares i mares per la vostra confiança i gràcies  Monitors/es i Socis per la vostra dedicació i servei.

“La millor manera de ser feliços és fer feliços als altres”.

Riu Amunt!!! Tant com puc!!! Sempre a punt!!! Servim!!!