Categories
Castors/Llúdrigues

Preinscripció 2015-16

CastorsBenvolgudes famílies, pau i bé!

Us informem que el proper dissabte 3 d’octubre comencem el Cau. Cal dir però, que el número de places disponibles a cada branca està limitat en funció del número de monitors que hi ha. Els objectius d’això no són altres que mantenir-se dins la legalitat vigent d’associacions juvenils de l’educació en el lleure, i és clar, mantenir la màxima qualitat a l’oferta lúdico-educativa que s’ofereix.

Dit això, informem que, comptant amb la continuïtat i per tant, amb la plaça assegurada dels infants i joves que ja formaven part dels moviments el curs anterior, enguany l’oferta de noves places que queda disponible és la següent:

Castors i Llúdrigues:

  • 3r Primària: 25 places
  • 4t primària: 4 places

*A la resta de branques de Llops/Daines, Ràngers/Guies, Pioners/Caravel·les i Róvers no ofertem places lliures.

De cara a poder començar la primera activitat sense entrebancs, més abaix trobareu una preinscripció que es podrà lliurar, omplerta i signada, a la secretaria de l’edifici del carrer Temple fins el 30 de setembre a les 19.00h, on es segellarà i se us retornarà una part. (*Tota preinscripció que no sigui lliurada a secretaria no serà vàlida.)
El dijous 1 d’octubre, es recolliran totes les butlletes i s’aplicaran els criteris de participació següents i es publicarà la llista definitiva el mateix dia a partir de les 17,30 h dels infants que tinguin plaça al plafó informatiu de la secretaria del carrer Temple.

  • Primerament, aquells qui tinguin un germà o germana en algun moviment.
  • Seguidament, aquells qui formin part de la llista d’espera del curs anterior d’algun dels moviments.
  • Per últim, es realitzarà un sorteig davant els assessors dels moviments i el cap de pastoral com a membre de l’equip directiu.

Gràcies per la vostra atenció i comprensió. Salutacions cordials,

NOTA: Tota aquesta informació ha estat consensuada pels caps i assessors dels moviments i l’equip directiu de l’escola.

Full de Preinscripció 2015-16

Kraal del Grup Escolta Champagnat

Sempre A Punt!!!